ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΔΙΕΘΝOYΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ της ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ γνωστοποιεί σε όσους ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο αντικείμενο «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ» ότι παρέχονται οι παρακάτω εναλλακτικές δυνατότητες:

 

Α) Πλήρους Φοίτησης (Full – Time) διάρκειας 3 εξαμήνων, (2 εξάμηνα με μαθήματα και 1 εξάμηνο για τη διπλωματική εργασία)

Β) Μερικής Φοίτησης (Part – Time) διάρκειας 5 εξαμήνων,

Γ) Διά Ζώσης - Εξ’ αποστάσεως διδασκαλία,

Δ) Διδασκαλία και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στην Ελληνική ή στην Αγγλική γλώσσα (αν υπάρχει μη ελληνόφωνο ακροατήριο).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση κατά το διάστημα Πέμπτη 18 Μαϊου έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 02/07/2023


Τα μαθήματα του ΠΜΣ θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου του 2023.

Η κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας πραγματοποιείται: α) ταχυδρομικά (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, Άγιος Λουκάς, 654 04 Καβάλα, υπόψη: Π.Μ.Σ. στη Λογιστική και Ελεγκτική, τηλ.: 2510 462196-197) ή β) μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), όπου θα επισυνάπτονται συγκεντρωτικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Παρακαλείσθε όπως ενημερώνετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητας. Οι συστατικές επιστολές, αποστέλλονται είτε ταχυδρομικά, είτε με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) από τον εκδότη τους.

Το κόστος*/** του Π.Μ.Σ. ανέρχεται στο ποσό των 3.500,00€ ευρώ για το σύνολο των 3 εξαμήνων για το πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης ή των 5 εξαμήνων για το πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης και καταβάλλεται από τους φοιτητές ως ακολούθως:

*Υπάρχει δυνατότητα εφάπαξ εξόφλησης με έκπτωση 10% .

Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης

Πρόγραμμα Μερικής Φοίτησης

 • Εγγραφή του φοιτητή: 500 € ευρώ
 • Εγγραφή του φοιτητή: 500 € ευρώ
 • Έως 31 Οκτωβρίου 2023: 1.500 € ευρώ
 • Έως 31 Οκτωβρίου 2023: 750 € ευρώ
 • Έως 29 Φεβρουαρίου 2024: 1.500 € ευρώ 
 • Έως 29 Φεβρουαρίου 2024: 750 € ευρώ

 

 • Έως 31 Οκτωβρίου 2024:: 750 € ευρώ
 • Έως 28 Φεβρουαρίου 2025: 750 € ευρώ

 

Η αίτηση των υποψηφίων πρέπει να συνοδεύεται από τα παρακάτω:

 1. Αίτηση υποψηφιότητας συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον / την υποψήφιο/α (βλέπε σχετικά εδώ)
 2. Υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών (βλέπε σχετικά εδώ)

 

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων αναφέρονται αναλυτικά εδώ.

 

Για τις συστατικές επιστολές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προτεινόμενο υπόδειγμα (βλέπε σχετικά εδώ).

 

Όσοι υποψήφιοι συμμετέχουν στις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου ή / και στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που παρακολουθούν, μπορούν να καταθέσουν τώρα την αίτησή τους και μετά το πέρας των εξετάσεων το αντίγραφο πτυχίου που θα πιστοποιεί ότι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις σπουδές τους.

 

Οι συνεντεύξεις υποψηφίων φοιτητών θα πραγματοποιηθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης μετά από ενημέρωσή τους, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΣΔΟ.

 

Η γραμματεία δεν μπορεί να κάνει δεκτές αιτήσεις οι οποίες:

 • δεν είναι πλήρεις (πλήρως συμπληρωμένα έντυπα και όλα τα δικαιολογητικά)
 • δεν χρησιμοποιούν τα προβλεπόμενα έντυπα

 

Όλες οι πληροφορίες για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. http://aa.ihu.gr/

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2510-462 196 - 197 (κατά τις ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας Τρίτη-Παρασκευή 11:00-14:00).

 

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

 

Αθανάσιος Μανδήλας

Καθηγητής